Feb 4, 2023, 21:43

PSD se bate cu PNL pe voturile fanaticilor religioși. Dragnea s-a întâlnit cu Coaliția pentru Familie

Dragnea la Zidul Plangerii

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat în această seară la Digi24, că s-a întâlnit astăzi cu membrii Coaliției pentru Familie și că susține organizarea referendumului anti-gay în primăvara anului viitor.

„vreau să vă spun ceva despre un subiect care mie mi se pare de o profunzime uriașă, inițiativa celor 3 milioane de romțni, Coaliția pentru Familie, am avut azi întâlnire cu ei’, a spus Dragnea. Acesta a precizat că susține inițiativa și susține și organoizarea referendumului pentru modificarea Constituției în primăvara anului viitor, după alegeri. „trebuie să dăm răspuns la această întrebare serioasă, altfel această temă riscă să producă răni adânci în societate”, a explicat pre;edintele PSD.

Acesta a arătat că nu a fost de acord cu organizarea referendumului în ziua alegerilor pentru că ar fi deturnat ideea alegerilor pentru Parlament, dar el crede în valorile creștine și în familia tradițională. „Nu am semnat petiția dar susțin acest lucru, cred în acele valori, după alegeri o să o spun mai apăsat”, a declarat Dragnea.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares