Mai 31, 2023, 00:04

Qatar Airways lansează zboruri avantajoase către Thailanda, Africa și Seychelles

Ao Nang, Krabi (Thailanda)

Nu știu ce părere aveți voi de Qatar Airways, dar eu o consider una dintre cele mai bune companii aeriene cu care am zburat vreodată. Și pentru că românii beneficiază de o legătură directă București-Doha, noile rute anunțate de companie pentru 2016 devin foarte interesante.

Să începem cu zborurile către Asia de Sud-Est, mai exact Thailanda, una dintre destinațiile de vacanță exotice din ce în ce mai căutate în România. Începând cu 6 decembrie, vor exista 4 zboruri Qatar Airways pe săptămână din Doha către Krabi. Despre Krabi, mai exact Ao Nang (Krabi e capitala provinciei, stațiunea de la Marea Andaman se cheamă Ao Nang), puteți citi aici și cred că este unul dintre cele mai frumoase locuri din Thailanda. Iar faptul că veți putea ajunge acolo schimbând avionul o singură dată, în capitala Qatarului, este o veste foarte bună. Nu știu cum vor fi prețurile, dar biletul de avion până la Doha, dus-întors, este în jur de 350 de euro de persoană, dacă-l rezervați acum pentru săptămâna viitoare, ceea ce mă face să cred că nici până în Krabi nu va costa exagerat. În orice caz, eu aș sta cu ochii pe promoțiile companiei, care sigur vor veni în perioada următoare.

Tot în decembrie, linia aeriană din Qatar anunță deschiderea unei rute directe și din Doha către Chiang Mai, o altă destinație celebră din Thailanda.

Cam în aceeași parte a planetei, dar mult mai departe, mi-a mai atras atenția și noul zbor către…citește continuarea pe travelzoom.ro

0 Comentarii

Shares