Mai 9, 2021, 14:12

Rareş Mănescu împarte lopeţi locuitorilor din Sectorul 6, să cureţe singuri zăpada

rares manescu

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a anunţat, pe Facebook, că Primăria distribuie lopeţi şi sare pentru locuitorii sectorului, pentru a curăţa singuri zăpada de pe străzi.

„Distribuirea de lopeți și de sare pentru locuitorii Sectorului 6 continuă. Reprezentanţii asociaţiilor de proprietari care doresc să intre în posesia lopeţilor şi a sacilor cu sare sunt invitaţi să se prezinte la sediul ADPDU Sector 6 din str. Valea Boteni nr. 2, în spatele Colegiului Tehnic de Poştă şi Telecomunicaţii <Gheorghe Airinei>, situat în zona Romancierilor. Îi rugăm pe toţi membrii comunităţii care vor veni să aibă asupra lor ştampila asociaţiei de proprietari.”, a anunţat Rareş Mănescu.

Situaţia deszăpezirii în Sectorul 6 a fost în fiecare an criticată de locuitori, străzile dintre blocuri rămânând mereu îngropate sub zăpezi.

Contractul de deszăpezire pentru Sectorul 6 a fost alocat companiei SC Urban SA. Valoarea contractului se ridică la 19.355.135,84 de lei, conform unui act adițional din 2008, citat de Agerpres.

Conform contractului, sunt acoperite toate arterele cu trafic RATB și 76% din arterele secundare din sectorul 6. ADPDU sector 6 se ocupă de restul arterelor secundare neacoperite de contractul cu Urban, respectiv din cartierele Drumul Taberei și Ghencea. Termenul pentru deszăpezire din contract este „până la atribuirea contractului unui nou operator, conform actului adițional nr. 22/2009 la contractul nr. 1153/16.11.1999”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares