Feb 4, 2023, 21:12

Răzbunarea lui Liviu Dragnea: L-a tăiat pe Alex Căutiş de pe lista PSD

cautis-si-base

Jurnalistul de la Kamikaze, Alexandru Căutiş, care s-a înscris în PSD în urmă cu două săptămâni şi a declarat că a cerut din proprie iniţiativă un post de parlamentar, nu va fi pe listele partidului. 

Decizia a fost luată de Liviu Dragnea în urma scandalului generat din cauza acestei potenţiale candidaturi şi comunicată astăzi liderilor organizaţiei PSD Constanţa, convocaţi de Dragnea la o şedinţă la Bucureşti

„Mai am două organizații: Constanța, care vine mâine, fiind o organizație cu foarte multe propuneri interesante, și Bucureștiul — liste pe care le vom finaliza în acest week-end. Eu am avut discuții cu fiecare președinte de organizație în ultimele două luni de zile. Am reiterat care sunt principiile, criteriile pe care vreau să le am în vedere atunci când se fac listele. Președinții au avut discuții în organizațiile lor, se votează în Comitetele executive județene, lista vine la București, se întrunește Comitetul Executiv Național — s-ar putea pe 22-23 — și aprobăm fiecare listă”, a declarat Dragnea, ieri.

El a adăugat că, dacă are vreo problemă cu cineva de pe o listă, o va ridica în CExN al PSD și a precizat, totodată, că de la Constanța nu există până acum o listă oficială.

„Mâine o să mă văd cu președintele organizației. Eram tentat să am o reacție puțin mai dură, dar am tot comunicat cu el pe SMS, omul a fost în spital, l-am lăsat. (…) Și i-am spus foarte clar: ‘Aștept lista oficială de propuneri de la Constanța și atunci o să discut pe acea listă’. (…) Pentru a nu merge după fentă, vreau să văd ce vine de la Constanța”, a spus Dragnea.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares