Iun 7, 2023, 22:47

Robert Negoiţă, zăpăcit de anticorupţie. A confundat DNA cu DGA

robert negoita

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a confundat Direcţia Generală Anticorupţie, din Ministerul de Interne, cu Direcţia Naţională Anticorupţie, oficiali din DGA declarând, pentru MEDIAFAX, că percheziţia la Primăria Sectorului 3 este făcută de ofiţeri, într-un dosar al Parchetului Capitalei.

Edilul Sectorului 3 a anunţat pe Facebook, miercuri, că la Direcţia de Urbanism are loc „o percheziţie efectuată de către Direcţia Naţională Anticorupţie”, fiind vizată activitatea unuia dintre angajaţii acestei direcţii.

Contactaţi de MEDIAFAX, oficial ai Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au spus că procurori anticorupţie nu fac percheziţii la Primăria Sectorului 3, aşa cum a anunţat Robert Negoiţă.

La Primăria Sectorului 3 a avut loc o percheziţie, însă aceasta nu a fost făcută de DNA, ci de Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) din Ministerul Afacerilor Interne.

Oficiali din DGA au confirmat, pentru MEDIAFAX, efectuarea percheziţiei de la Primăria Sectorului 3, precizând că sunt vizate fapte dintr-un dosar instrumentat de Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Surse judiciare au declarat că angajatul de la Primăria Sectorului 3 este suspectat de luare de mită în legătură cu o lucrare. Ofiţerii DGA au făcut percheziţii în biroul acestuia, de la Direcţia Urbanism din Primăria Sectorului 3, dar şi la locuinţa suspectului.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares