Mar 29, 2023, 09:49

Rudele şi prietenii lui Ponta au început să plece la partidul extremist PRU. Bogdan Diaconu nu exclude un transfer al lui Ponta

Oamenii lui Ponta au stat mereu alaturi de Bogdan Diaconu

La doar câteva ore după ce finul lui Victor Ponta, deputatul PSD Marius Manolache, a anunţat că s-a înscris în Partidul România Unită, şi fostul purtător de cuvânt al lui Ponta, Mirel Palada, a anunţat că d astăzi este purtătorul de cuvânt al partidului condus de Bogdan Diaconu

„Cu bucurie vă anunț că, începînd de azi, am acceptat propunerea de a fi director de comunicare și purtător de cuvînt al Partidului România Unită. Sînt mîndru că sînt român. Sînt onorat că îmi pot pune experiența profesională la dispoziția unui partid tînăr, de viitor.”, a scris Mirel Palada pe Facebook.

Întrebat de BreakingNews24 dacă Victor Ponta va veni şi el la PRU, preşedintele partidului, Bogdan Diaconu, a râs, şi a spus că nu ştie dacă fosul premier vine sau nu la partidul său, dar nu a exclus această variantă. „Despre Victor Ponta vă spun un singur lucru, a fost cel mai bun prim-ministru al omâniei de la Brătianu încoace”, a declarat Diaconu pentru BreakingNews24. Acesta a spus că vor mai veni la PRU personaje celebre din PSD, din PNL şi din PMP.

Bogdan Diaconu a fos şi membru al PSD, după ce fusese vicepreşedinte al PC, und a fost adus de Daniel Constantin, actualmente cel mai bun prieten a lui Victor Ponta.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astăzi, la Constanţa, că îi pare rău că deputatul Marius Manolache a demisionat din partid, menţionând totodată că respinge orice implicare a lui Victor Ponta în decizia privind plecarea la PRU luată de respectivul parlamentar.

‘Vă pot spune că îmi pare rău că Marius a plecat de la noi. Mai mult decât atât ştiu că îmi transmisese că vrea să ne vedem. Urma să mă văd cu el, ca şi cu alţi colegi în aceste zile. Repet, îmi pre rău că a plecat, dar o să încercăm să ne descurcăm în continuare. Nu văd niciun fel de legătură, resping orice implicare a lui Victor în această acţiune. Pot fi motive personale pe care nu le cunosc. În perioada următoare o să le aflu’, a răspuns Dragnea, întrebat fiind cum comentează gestul deputatului Marius Manolache, cunoscut ca fiind un apropiat al lui Victor Ponta, şi dacă crede că şi alţi parlamentari PSD vor pleca din formaţiunea politică.

Anunţul privind demisia lui Marius Manolache din PSD a fost făcut miercuri de Bogdan Diaconu, liderul PRU. ‘Bine ai venit, Marius! De astăzi Partidul România Unită mai are un parlamentar. Deputatul Marius Manolache a ales să iasă din PSD şi s-a înscris în PRU. De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi şi mai puternici!’, a scris Diaconu, pe pagina sa de socializare, unde a postat şi o fotografie alături de deputatul Marius Manolache

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares