Iun 8, 2023, 00:22

Ruşii i-au făcut lui Putin statuie de ciocolată VIDEO

ibtimes

O statuie din ciocolată a preşedintelui rus Vladimir Putin, realizată în mărime naturală, va fi expusă, sâmbătă, la Festivalul Ciocolatei organizat în oraşul Sankt Petersburg. Mai mulți sculptori din istoricul oraș rus și-au unit forțele pentru a crea o opera de artă din ciocolată de 77 de kilograme, omagiu președintelui Putin.

„Pe de-o parte ciocolata este ușoară și maleabilă. Pe de altă parte poate fi foarte dură. Este foarte plastică, poate lua multe forme. Cred că acest material i se potrivește pentru că el este așa, diferit în situații diferite, uneori moale, alteori dur”, a spus Nikita Gusev, unul dintre sculptori.

Creatorii statuii din ciocolată a preşedintelui Putin au adăugat lângă aceasta şi o sculptură din ciocolată a unuia dintre câinii politicianului rus, Connie, dar şi o sculptură ce reprezintă o servietă.

„Am decis să-l imortalizăm și pe el într-o sculptură. Vrea să spun că anul trecut și Papei i-a fost dată o sculptură care în reprezenta. Dacă Papa poate avea o statuie de ciocolată, de ce nu poate avea și președintele nostru”, a spus Mikhail Lyubchenkov, unul dintre organizatorii festivalului ciocolatei de la Sankt Petersburg.

Organizatorii festivalului se aşteaptă ca această statuie să fie omologată şi ca un nou record mondial Guinness.

0 Comentarii

Shares