Iun 7, 2023, 15:41

Scandalul SPIONAJ ISRAELIAN la Kovesi ia amploare. Foştii agenţi Mossad susţin că au găsit dovezi de corupţie

black cube

Compania israeliană a foştilor agenţi Mossad care este acuzată că a desfăşurat o operaţiune de spionaj asupra Laurei Kodruţa Kovesi a declarat, pentru Times of Israel, că a fost angajată pentru a găsi dovezi de corupţie la nivelul Guvernului României şi al instituţiilor sale, fără să precizeze cine a solicitat acest contract.

Compania Black Cube neagă acuzaţiile aduse angajaţilor săi şi susţine că cei doi CEO ai firmei, Zorela şi Yanus, nu sunt anchetaţi.

Într-o declaraţie pentru Times of Israel, compania susţine că angajaţii săi investigau acuzaţii de corupţie la nivelul guvernului României.

„Recent compania a angajat un proiect în România pentru a găsi dovezi de corupţie la nivelul guvernului României şi al instituţiilor sale. În timp ce îşi îndeplineau îndatoririle, doi angajaţi ai companiei au fost arestaţi după ce au făcut descoperiri importante”, se arată în declaraţia Black Cube.

​”Nici nu mai trebuie să precizăm că toţi angajaţii Black Cube respectă legile locale şi acuzaţiile aduse la adresa lor sunt mincinoase şi nefondate. Ne exprimăm încrederea că adevărul va ieşi la ivelă şi că vor fi eliberaţi zilele următoare”, mai spun reprezentanţii firmei.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares