Ian 27, 2023, 22:48

Scene de groază la Stockholm. Suedezii iau la bătaie imigranții pe străzile capitalei VIDEO

city2

100 de bărbați mascați s-au adunat vineri seară în centrul capitalei Stockholm, în cea mai mare piață pietonală pentru a-i agresa pe migranți. Aceștia au lovit orice persoană care părea străină și au distribuit un pliant nesemnat prin care cereau „să li se aplice pedeapsa pe care o merită copiilor de pe străzile din Africa de Nord”. Polițiștii susțin că agresorii proveneau din rândul huliganilor sau al neonaziștilor.

Informate despre „o intenție de a-i agresa pe migranții minori neînsoțiți în centrul Stockholm-ului”, autoritățile au desfășurat importante dispozitive de securitate, printre care unități antirevoltă, și au survolat zona cu elicoptere.

Un bărbat de 46 de ani a fost arestat după ce a lovit în față un polițist în civil. Alături de el alți trei bărbați care ulterior au fost eliberați. Site-ul de internet Nordfront, portavoce a mișcării neonaziste SMR, scria vineri seară că „surse de la fața locului” susțin că o sută de huligani dintre fanii cluburilor AIK și Djurgarden se pregătesc „să facă curat printre criminalii imigrați din Africa de Nord”, potrivit Agerpres.

Nicio plângere din partea persoanelor agresate nu a fost depusă până sâmbătă după-amiază, a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a poliției din Stockholm, Towe Hogg.

IMAGINI DE LA ARESTĂRI, AICI

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares