Ian 31, 2023, 02:21

Selfie-uri la poarta PSD şi înjurături pe Kiseleff la adresa lui Ponta

psd

În timp ce se aştepta la sediul central al PSD descinderea liderilor de filiale care îşi anunţaseră sosirea din teritoriu pentru a-şi declara susţinerea faţă de Victor Ponta, şi pe ecranele televizoarelor din tot oraşul se lăţeau pe galben titluri despre demisia lui Ponta cerută de Iohannis, pe bulevardul Kiseleff, cetăţenii aflaţi în trafic încetineau cînd ajungeau în dreptul clădirii social-democraţilor şi strigau, după caz, „Jos Ponta!” ;i „Puie Monta!”.

Cei care nu se aflau în trafic ci pe trotuar, îşi făceau selfie-uri cu sediul PSD, devenit dintr-o dată foarte popular în rândul tinerilor.

În rândul liderilor PSD nu s-a arătat a fi la fel de popular. La partid nu şi-au făcut apariţia pentru a-şi preyenta omagiile în clipele de restrişte decât secretarul general Andrei Dolineaschi, şeful TSD Mihai Sturzu şi deputatul Cătălin Rădulescu de la Argeş, anchetat înainte de a deveni deputat pentru tentativă de viol, după cum scria presa locală, şi care s-a făcut remarcat şi în presa centrală datorită faptului că şi-a cumpărat din America un Hummer fabricat în California special pentru Puff Daddy.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares