Iun 4, 2023, 01:28

Şerban Nicolae îl pune pe Dragnea la colţ. „Dragnea nu a vorbit în numele partidului”.

serban nicolae

Senatorul PSD Şerban Nicolae a declarat în această seară că nu este interesat de faptul că Liviu Dragnea a anunţat că nu susţine grațierea persoanelor condamnate pentru fapte de corupţie, propusă de Nicolae ca amendament la proiectul legii graţierii şi a precizat că nici nu va renunţa la amendamente.

Nicolae a spus că Dragnea nu a vorbit în numele PSD când i-a criticat amendamentele ci în nume personal. Mai multe decât atât, Şerban Nicolae s-a arătat foarte deranjat de patul că Dragnea i-ar interzice dreptul la opinie şi i-a acuzat pe jurnalişti că sunt ofiţeri acoperiţi ai serviciilor secrete.

„Este opinia lui Dragnea, este opinia lui Tudorel Toader. Vă doriţi foarte tare ca totul să fie foarte riguror prin decizii de partid aplicate milităreşte. Ar trebui precum colegul dumneavoastră Turcescu să vă daţi jos din spate rucsacul şi să nu mai credeți că totul e ca la unitate. Dragnea a vorbit în nume personal nu în numele PSD. PSD nu a luat o decizie în privinţa legii graţierii”, a spus senatorul PSD, iritat de întrebările presei, după şedinţa comisiei juridice care a amânat cu două săptămâni dezbaterea pe proiectul legii graţierii.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares