Mai 28, 2023, 15:59

Și Marcel Hoară și-a luat țara înapoi. Fosta vedetă a guvernului Boc e șef la PNL Ilfov

sursa foto Marcel Hoara Facebook

Fostul șef al Agenției de Dezvoltare în Guvernul Boc, Marcel Hoară, devenit celebru când a fost atacat cu pietre la mitingul din Piața Victoriei de către cetățenii cărora li se tăiaseră salariile, și-a găsit un loc cald la PNL. Nu la Gorj, de unde provine, ci aproape de centru, la PNL Ilfov, unde are un post în conducerea filialei al cărui președinte este Marin Petrache.

Marcel Hoară a confirmat pentru BreakingNews24 prezența sa în rândurile liberalilor. „Da, sunt membru PNL Ilfov, fac parte din Biroul Județean.”, a spus Marcel Hoară. Acesta este foarte des văzut în sediul central al PNL, la Modrogan, la întâlniri cu foștii lideri PDL, actuali liberali.

Marcle Hoară a fost președintele Agentiei Române pentru Dezvoltarea Durabilă a Zonelor Industriale și a fost și director al Agenției Naționale pentru Dezvoltarea Zonelor Miniere. După căderea guvernului Boc, Hoară s-a mutat la Snagov unde, potrivit Antena 3, și-a construit 6 vile despre care spune că au fost plătite de părinții săi pensionari.

Hoară, unul dintre comunicatorii Guvernului Boc și ai PDL, a devenit celebru în 2010 când a fost atacat cu pietre la un miting împotriva măsurilor de austeritate impuse de Executiv. Marcel Hoara a fost atacat cu pietre și alergat de câteva zeci de participanți la mitingul din Piata Victoriei, membrul PDL fiind scos din mulțime de politiștii comunitari și dus în Muzeul Țăranului, de unde a fost scos cu o dubă a Poliției Comunitare.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares