Iun 30, 2022, 07:36

Șocant: Diana Tușa demisionează din PNL cu scandal

diana tusa

UPDATE

În urma notificării primite din partea deputatului Diana Tușa, titlul acestui articol a fost modificat

Către  BN24.ro

 În atenția

          Doamnei Adriana Duțulescu

 Subsemnata TUȘA ADRIANA DIANA, deputat formulez prezenta

NOTIFICARE

 Prin care vă pun în vedere îndepărtarea titlului articolului publicat de Dvs., în data de 18 aug. 2016, respectiv: ”Șocant: Patroana site-ului Știripesurse.ro demisionează din PNL cu scandal” (Anexa 1 -), url: http://bn24.ro/socant-patroana-site-ului-stiripesurse-ro-demisioneaza-din-pnl-cu-scandal/, atât de pe site-ul www.bn24.ro, cât și de pe toate rețelele de socializare unde a fost distribuit, pentru următoarele considerente:

– ignorarea datelor realității. Așa cum reiese atât din simpla interogare a Oficiului Registrului Comerțului, cât și din declarația de avere a subsemnatei (declarație ce poate fi accesată pe site-ul Camerei Deputaților), așa-zisa informație enunțată de Dvs în titlul articolului mai sus menționat este complet FALSĂ, neavând nicio bază reală.

– reaua-credință. Oferirea de informații false cititorilor Dvs a fost săvârșită cu rea-credință, așa cum de altfel RECUNOAȘTEȚI chiar Dvs. pe contul personal de facebook. (Anexa 2).

– cele două considerente invocate mai sus, ignorarea datelor realității, precum și reaua-credință de care ați dat dovadă cu acest prilej, coroborate, sunt în măsură să îmi aducă grave prejudicii de imagine și nu numai.

Totodată, vă pun în vedere că prezenta Notificare ține loc de procedură prealabilă sesizării instanței de judecată.

Cu stimă,

Diana TUȘA

deputat

 

Deputatul liberal Diana Tușa a anunțat joi că demisionează din Partidul Național Liberal

„M-am săturat de atâta ipocrizie. M-am săturat să ne facem că schimbăm, dar nu schimbăm nimic, să ascundem gunoiul sub preș și nu spunem lucrurilor pe nume. Atâta vreme cât noi, cei tineri, nu vom înțelege atunci când sunt stabilite niște reguli că trebuie să fie respectate inclusiv de către noi, atâta vreme cât deciziile vin de undeva arbitrar fără niciun fel de criteriu logic, vom avea astfel de rezultate (n.r. — ca la locale). Credeți că se vor câștiga alegerile din iarnă așa? Am ascultat vorbindu-se de opoziția care trebuie făcută, dar oamenii din sector vor proiecte. Din păcate, PNL nu mai are nevoie de oameni cu idei, de oameni cu proiecte pentru cetățeni, noi trebuie să facem doar opoziția. (…) Conștientizând că PNL în forma din 2016 nu are nevoie de oameni ca mine, nici de idei, nici de proiecte vă anunț că eu astăzi îmi dau demisia din PNL”, a spus Tușa la Adunarea Generală de alegeri a PNL sector 1, citată de Agerpres.

Ea a susținut că Organizația PNL sector 1 a avut de-a lungul timpului rezultate bune pentru că deciziile nu au fost luate de la centru.

„Cu tot respectul față de colegul meu Alex Nazare, nu avea cum să câștige (n.r. — alegerile locale), însă știa de când s-a luat decizia că este mult în spate în sondaje, putea să facă orice, la fel și dl Mișu Voicu putea să facă orice, decizia nu i-a aparținut, a trebuit să o preia. Mi se pare impropriu să vorbim astăzi despre schimbare, dar să ne întoarcem la Caragiale: ‘Dar să nu se modifice nimic'”, a adăugat Tușa, precizând că este membru al PNL din 1998.

După anunț, președintele PNL București, Cristian Bușoi, a precizat că se ia act de această decizie.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares