Ian 28, 2023, 01:28

Spectaculos: 2200 de imigranți au intrat luni noaptea în Eurotunel încercând să ajungă în Anglia. 15 persoane au fost rănite

eurotunel

Aproximativ 2.200 de imigranţi clandestini au pătruns neautorizat, în cursul nopţii de luni spre marţi, la intrarea dinspre Franţa în tunelul de sub Canalul Mânecii, în încercarea a se agăţa de trenuri care mergeau spre Marea Britanie, 15 persoane fiind rănite, informează Le Figaro, citat de Mediafax.ro

Imigranţii au pătruns în partea franceză a Eurotunelului, în zona Calais, şi au încercat să urce din mers în trenurile de marfă sau de pasageri care mergeau spre Marea Britanie.

Cel puţin 15 persoane au fost rănite de trenuri.

Potrivit autorităţilor franceze, 2.200 de imigranţi extracomunitari au pătruns neautorizat în zona căilor ferate, fiind cel mai mare incident de acest gen din istoria Eurotunelului construit pe sub Canalul Mânecii, între Franţa şi Marea Britanie.

În ultimele luni, la intrarea din Franţa în Eurotunel au avut loc numeroase incidente de acest fel, în contextul numărului mare de imigranţi extracomunitari care sunt opriţi să ajungă în Marea Britanie.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares