Iun 2, 2023, 01:00

SUA nu mai pot emite vize

visa us

Biroul pentru Afaceri Consulare al Departamentului de Stat se confruntă cu probleme tehnice la nivel global în procesarea paşapoartelor şi vizelor, indiferent de ţară, categorie de viză sau paşaport, astfel că Secţia Consulară a Ambasadei SUA nu poate tipari vizele aprobate dupa 8 iunie.
„Biroul pentru Afaceri Consulare al Departamentului de Stat se confruntă în prezent cu probleme tehnice la nivel global în procesarea paşapoartelor şi vizelor, indiferent de ţară, categorie de viză sau paşaport. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create şi va asigurăm că se lucrează asiduu la restabilirea funcţionalitaţii întregului sistem”, se arata într-un anunţ postat, marţi, pe site-ul Ambasadei SUA la Bucureşti.
Secţia Consulara precizează ca, la momentul actual, nu poate tipări vize (de imigrare şi temporare) aprobate dupa data de 8 iunie 2015.  „Suplimentar, Ambasadele oi Consulatele SUA nu pot procesa formularele DS-160 completate după data de 9 iunie 2015”, se mai arata în anunţ.
„Persoanele care au interviuri programate în perioada 14-20 iunie 2015 trebuie să efectueze o reporgramare, daca au completat formularul DS-160 după data de 9 iunie 2015. Interviurile pot fi reprogramate urmând instrucţiunile de pe acest site. Solicitanţii de viză care au completat formularul DS-160 înainte de 9 iunie 2015 pot susţine interviul deja programat”, precizeaza Secţia Consulară a Ambasadei SUA.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares