Iun 7, 2023, 11:28

Surse: Ponta se întoarce în ţară duminică, cu maşina

ponta

UPDATE: imediat după ce au fost făcute publice informaţiile referitoare la planurile sale de întoarcere în ţară, Victor Ponta a comunicat jurnaliştilor că „şi-ar dori foarte mult să participe la inaugurarea autostrăzii Nădlac” pe 11 iulie, dar că nu crede că poate reveni înainte de marţi sau miercuri.

Surse politice au declarat pentru BreakingNews24 că premierul Victor Ponta se va întoarce în ţară cel mai probabil duminică. Sursele citate susţin că Ilie Sârbu, socrul premierului, s-a dus la Istanbul cu maşina, pentru a-l aduce pe ginerele său, care nu poate fi transportat cu avionul.

Ponta anunţa luni seară la B1tv că mai stă în Turcia „maximum două săptămâni”. De asemenea, în cursul zilei de astăzi au apărut informaţii conform cărora Victor Ponta va participa alături de Viktor Orban la inaugurarea autostrăzii Arad-Pecica, programată pentru data de 11 iulie.

Mandatul premierului interimar, Gabriel Oprea, expiră pe data de 5 august, dată la care se împlinesc 45 de zile de la preluarea mandatului interimar.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares