Mar 29, 2023, 09:25

Surse: SRI nu a avut voie să facă filaj la Condrea. Filajul la patronul Hexi a fost făcut de Parchetul General

condrea

Sebastian Ghiță, membru în comisia de control al SRI, s-a grăbit să ceară, imediat după anunțarea decesului lui Condrea, ca această comisie să se întrunească de urgență și să ceară difuzarea filmului realizat de echipajul de filaj care îl supraveghea pe patronul Hexi Pharma.

Conform deciziei CCR în privința interceptărilor, SRI nu a mai avut voie să efectueze filaje și nici interceptări în dosarele penale, deci nici în cel al lui Dan Condrea. Potrivit unor surse oficiale, filajul respectiv ar fi fost în sarcina procurorilor de la Parchetul General, care gestionează dosarul Hexi Pharma. 

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminică într-un accident rutier în județul Ilfov, au declarat surse judiciare.

Oficiali din Poliția Ilfov au precizat că în mașină s-au găsit actele lui Condrea.

Directorul SABIF, Alis Grasu, a afirmat, pentru Agerpres, că în jurul orei 18,58 a fost înregistrat un apel privind un accident rutier grav în comuna Corbeanca.

”Am primit un apel în jurul orei 18,58, în urma unui accident foarte grav în comuna Corbeanca. În mașină se afla un bărbat, singur, în jur de 40 de ani. Echipajul SABIF a ajuns în 10 minute. Bărbatul prezenta leziuni extrem de grave. La scurt timp a ajuns la fața locului și o altă mașina de tip C. S-au făcut manevre salvatoare de viață, dar, din păcate, leziunile foarte grave erau incompatibile cu viața”, a precizat Alis Grasu.

Condrea, recunoscut de o persoană apropiată după haine; pe șosea nu ar fi fost găsite urme de frânare (surse)

O persoană apropiată patronului Hexi Pharma, persoană care a sosit la locul accidentului rutier mortal produs duminică seara în comuna Corbeanca, l-ar fi recunoscut pe Dan Condrea după hainele cu care acesta era îmbrăcat, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliție.

Potrivit acestora, pe șosea, la locul unde a avut loc accidentul, oamenii legii nu au găsit urme de frânare. Urmează să se facă o expertiză a mașinii.

Medicii legiști vor face un test ADN pentru a confirma identitatea celui mort în accident.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, ar fi murit duminică într-un accident rutier în județul Ilfov, au declarat surse judiciare.

Oficiali din Poliția Ilfov au precizat că în mașină s-au găsit actele lui Condrea.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares