Ian 27, 2023, 10:58

Sute de români au fost angajaţi de Donald Trump pe post de servitori la clubul său de lux din Florida

mar a lago 1

Doanld Trump primeşte o lovitură importantă din partea presei americane, prestigiosul cotidian The New York Times publicând informaţii oficiale de la Departamentul pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Florida care spune că miliardarul a angajat sute de români pe post de servitori la clubul său de lux din Palm Beach. Asta în timp ce Trump îşi face campanie pentru Casa Albă susţinând expulzarea imigranţilor care le „fură” americanilor locurile de muncă.

Din 2010 până în prezent, în jur de 300 de americani au aplicat pentru posturi de chelneri, bucătari şi menajere la clubul lui Trump, Mar a Lago, din Palm Beach. Conform datelor oficiale, doar 17 au fost angajaţi. În schimb, Mar a Lago a angajat sute de imigranţi din România şi din alte state, notează The New York Times.

În plus, Trump a cerut mai mult de 500 de vize de muncă pentru angajaţii săi străini din 2010 încoace. Trump a explicat la MSNBC în luna septembrie a anului trecut că „este aproape imposibil să găseseşti forţă de muncă în Palm Beach în timpul sezonului”, motiv pentru care a fost obligat să angajeze străini.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares