Ian 28, 2023, 02:07

Ce a discutat Tăriceanu cu Ponta, la Istanbul

foto aktual24

Călin Popescu Tăriceanu şi-a delegat atribuţiile de preşedinte al Senatului pentru două zile către Ioan Chelaru de la PSD pentru a putea pleca în vizită la Istanbul, la Victor Ponta.

Tăriceanu a suferit când era prim-ministru aceeaşi operaţie la genunchi pe care a făcut-o şi Victor Ponta, însă el a venit la Palatul Victoria, folosind cârjele.

Tăriceanu a declarat la întoarcerea de la Istanbul, că l-a vizitat pe premierul Victor Ponta în Turcia, unde au avut „discuţii medicale şi politice”, el nedorind să le detalizeze „nici pe unele, nici pe altele”.

„Am avut discuţii medicale şi politice. Nu am să le detaliez nici pe unele, nici pe altele, fără să trebuiască să-l compătimesc după o operaţie de acest fel. Mi-am adus şi eu aminte de starea în care eram, nu e plăcut. Partea de recuperare şi tot restul? este destul de constrângător. Dar, în fine, trece! Nu e ceva care să rămână. Cu timpul se uită”, a spus Tăriceanu, apreciind că starea de spirit a premierului este „foarte bună”.

„Aşa e normal, suntem parteneri politici şi într-o astfel de situaţie nimic nu poate înlocui comunicarea directă, nici telefonul, nici mail-ul”, a explicat el.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares