Feb 4, 2023, 01:16

Tăriceanu l-a angajat purtător de cuvânt pe unul dintre rivalii lui Ponta

andrei alexandru

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu a anunţat luni că fosul jurnalist Andrei Alexandru este noul său purtăror de cuvânt.

Decizia a fost motivată de „încărcarea din ce în ce mai mare pe care o are funcţia actuală”.

„Începând de astăzi, domnul Andrei Alexandru va fi purtătorul de cuvânt al preşedintelui Senatului, având în vedere experienţa jurnalistică pe care o are, dar şi încărcarea din ce în ce mai mare pe care o am în funcţia actuală”, a declarat preşedintele Senatului.

Întrebat dacă este un moment „special” această decizie, Călin Popescu-Tăriceanu a spus că este vorba doar despre aglomerarea programului.”Observ că agenda se aglomerează pe zi ce trece şi simt nevoia să fac acest lucru. E, cred, un lucru firesc, orice instituţie are şi un purtător de cuvânt”, a explicat Tăriceanu decizia.

Andrei Alexandru a mai ocupat funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Senatului, în perioada în care Nicolae Văcăroiu a fost şeful Camerei superioare. De altfel, el a fost şi purtătorul de cuvânt al lui Văcăroiu, când acesta a fost preşedinte interimar al României.

Andrei Alexandru a fost unul dintre pesediştii care au contestat câştigarea Congresului PSD de către Victor Ponta, el fiind la momentul respectiv împiedicat să âşi depună candidatura pentru funcţia de preşedinte al partidului.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares