Oct 27, 2021, 22:18

Tăriceanu și Daniel Constantin, în criză de membri pentru partidul lor de buzunar

tari si dani c

Cei doi șefi ai ALDE au anunțat într-un comunicat de presă că partidul va începe o campanie de atragere de membri pentru formațiunea lor, în contextul în care aceasta are nevoie de candidați pentru cele două rânduri de alegeri de anul viitor.

„În cadul întâlnirii membrilor Biroului Politic Central ALDE s-a discutat și de perspectiva alegerilor locale de anul viitor. S-a cerut organizațiilor noastre să adopte o politică a „ușilor deschise” în ceea ce privește atragerea de noi membri”, se arată în comunicatul semnat de Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin.

„Vreau să ținem cont și de așteptările cetățenilor. În momentul de față, după campania instituțiilor statului de luptă împotriva corupției, oamenii își doresc o nouă clasă politică, reformată, alcătuită din oameni cinstiți, necorupți și competenți. Vom declanșa o campanie de atragere de noi membri care să corespundă acestor criterii esențiale, dar bine-nțeles că nu sunt singurele criterii de selecție. Apoi, vom porni la faza ulterioară de alegere, nu de desemnare a candidaților pentru funcțiile din administrația locală. Alegerea se va face prin votul mebrilor partidului. Până să iasă în fața cetățenilor, viitorii candidați vor trebui să obțină votul de încredere ale membrilor partidului”, a subliniat Călin Popescu – Tăriceanu.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares