Iun 2, 2023, 00:59

Teatrul Nottara se mută la Iohannis

palatul cotroceni

Administraţia Prezidenţială a anunţat că va găzdui o reprezentaţie a Teatrului Nottara în 5 decembrie, ca urmare a faptului că actorii nu mai au voie să joace în clădirea consacrată, din cauza riscurilor seismice.

„Miercuri, 25 noiembrie, la Palatul Cotroceni, a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai Administraţiei Prezidenţiale şi directorul Teatrului Nottara, doamna Marinela Ţepuş.

Dialogul a avut loc pe fondul suspendării, pe termen nedefinit, de către conducerea Teatrului Nottara a tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în clădirea de pe Bd. Magheru, nr. 20, sector 1, Bucureşti.

Administraţia Prezidenţială va pune la dispoziţia Teatrului Nottara Sala de spectacole a Palatului Cotroceni, în condițiile convenite printr-un protocol încheiat între cele două părți pentru desfășurarea activității teatrului, în măsura în care spațiul permite acest lucru.

În urma discuției, s-a stabilit ca o primă reprezentație să aibă loc sâmbătă, 5 decembrie a.c., ora 19.00, sub titulatura „Teatrul Nottara și invitații săi”. Administraţia Prezidenţială şi-a manifestat disponibilitatea de a găzdui spectacolele Teatrului Nottara, în acord cu posibilitățile sale, până la rezolvarea situației actuale”, se arată în comunicatul Preşedinţiei

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares