Feb 7, 2023, 17:49

Trump a făcut-o pe concurenta sa preferată din show-ul Ucenicul cea mai influentă persoană de la Casa Albă

omarosa

Asistenta lui Donald Trump, Omarosa Manigault, este cea mai influentă persoană de la Casa Albă, se arată într-o analiză a publicației Politico, potrivit căreia Biroului Oval s-a transformat dintr-un spațiu exclusivist, rezervat persoanelor de încredere ale președintelui, într-unul unde numeroși oficiali de la Casa Albă intră nestingheriți, în orice moment al zilei, fără a stabili în prealabil o întrevedere cu liderul american.

Asistentă a președintelui și director de comunicare al biroului pentru afaceri interguvernamentale, Omarosa Manigault, este una dintre persoanele care se bucură de un nivel de acces de care foarte puțini membri ai administrațiilor precedente aveau parte, au indicat surse din administrația prezidențială pentru Politico, citat de Agerpres.

Manigault, care a fost una dintre concurentele favorite ale lui Trump în perioada când magnatul era gazda emisiunii „Ucenicul”, nu are nevoie de programare sau permisiune ca să intre în Biroul Oval și să se consulte cu președintele.

Strategul-șef și consilierul principal al lui Trump, Steve Bannon, se bucură, la rândul lui, de dreptul de a discuta oricând cu președintele în biroul acestuia. Pe listă se mai află consilierul Stephen Miller, șeful de cabinet Reince Priebus, consilierul și ginerele lui Trump, Jared Kushner, și consilierul Kellyanne Conway.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares