Mar 24, 2023, 23:37

Ţuţuianu scoate 10 000 de PSD-işti în stradă la Târgovişte. Împotriva multinaţionalelor

sursa foto pagina de Facebook Adrian Tutuianu

Liderii PSD Dâmboviţa, organizaţie controlată de Adrian Ţuţuianu, președintele Comisiei de control al SRI, organizează sâmbătă un mare miting la Târgovişte, la care au promis că vor aduna peste 10 000 de persoane, în contrapartidă cu protestele anti-PSD din Piaţa Victoriei.

”Am avut o serie de solicitări din partea colegilor nostri primari, de organizare a unei acțiuni publice de susținere a Guvernului Grindeanu. Mâine la 18.30 am convocat un comitet executiv lărgit, in sensul că vor fi invitați și consilierii locali și județeni, șefii de instituții care au avut sprijin politic din partea PSD, președinți de organizații, primari, viceprimari, undeva la 300 de persoane, în care vom supune aprobării propunerea de a organiza un miting de susținere a Guvernului condus de către Sorin Grindeanu.
Sperăm că la această acțiune vor dori să participe și numeroși cetățeni, care nu sunt membri PSD, ci simpatizanti, sau care au beneficiat de măsurile de guvernare luate de către actualul guvern. Sperăm să ne ajute și vremea, și cu aprobările de riopare vom încerca să ieșim și pe câteva străzi din Municipiul Târgoviște.” a declarat Alexandru Oprea, citat de presa locală.

Vinerea trecută, Adrian Ţuţuianu a declarat într-o conferinţă de presă la sediul PSD Dâmboviţa, că o companie japoneză care produce componente auto într-o comună din Dâmboviţa i-ar fi obligat pe angajaţi să iasă la proteste împotriva Guvernului Grindeanu.  „Astăzi am avut trei oameni de la Dărmaneşti, care lucreaza la Yazaki şi mi-au spus că daca este nevoie vor veni şi dau şi declaraţii la instituţiile statului că au fost obligaţi să mearga la protest”, a spus Tuţuianu. Președintele Comisiei de control al SRI declarase în cursul săptămânii că multinaționalele trebuie anchetate de SRI şi că a cerut acest lucru directorului SRI, Eduard Hellvig.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares