Oct 24, 2021, 15:57

Ucigașul jurnaliștilor americani executați în timpul unei transmisii în direct a filmat totul. IMAGINI ȘOCANTE

nebun

Doi jurnalişti de televiziune, un reporter și un cameaman, au fost împuşcaţi mortal, în timpul unei emisiuni transmise în direct, în statul american Virginia. Autorul atacului armat este un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea în direct.

Poliția a închis contul de twitter al agresorului după ce acesta a postat imaginile filmate de el cu momentul în care își omoară foștii colegi. Vă avertizăm, urmează imagini șocante.

„Suspectul este un fost angajat nemulţumit al postului tv WDBJ”, a declarat Terry McAuliffe, guvernatorul statului american Virginia.

Filmarea avea loc în mallul Bridgewater Plaza, în staţiunea Smith Mountain Lake, iar reporterul vorbea cu managerul unui hotel, care a și fost lăsat în viață de agresor, despre turism.

Postul tv local WDBJ1 a anunţat că doi angajaţi – reporterul Alison Parker şi cameramanul Adam Ward – au fost omorâţi în incident.

Departamentul local al poliţiei a comunicat că autorul atacului a reuşit să fugă şi este căutat în mod activ de autorităţi. Cameramanul a reușit în ultimul moment să își filmeze ucigașul, ceea ce a și dus la identificarea sa imediată.

0 Comentarii

Shares