Iul 31, 2021, 10:57

ULTIMA ORĂ 58 de oameni au murit după incendiul de la Colectiv

colectiv

O altă persoană rănită în incendiul din club Colectiv și care fusese transferată la o clinică în Germania a murit vineri dimineața, în jurul orei 2,00.

Potrivit unor surse medicale, tânăra care a decedat se numeşte Andreea Ştefan, avea 28 de ani şi era printre răniţii din clubul Colectiv care au ajuns în spitale din străinătate, ea fiind internată într-o clinică din Germania.

Andreea Ştefan a fost internată, în 30 octombrie, după incendiul din Colectiv, la Spitalul „Sfântul Ioan”, în stare critică, având arsuri pe corp şi arsuri de căi respiratorii. Ulterior, ea a fost transferată la o clinică din Germania.

La spitale din Germania au ajuns cinci răniţi din Colectiv, trei au plecat pe cont propriu, printre care şi un cetăţean german, iar alte două, printre care şi Loredana Dărăscu, au fost transferate din spitale din Capitală. Loredana Dărăscu a murit în 13 noiembrie, la clinica din Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 44 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 11 în stare critică sau gravă.

0 Comentarii

Shares