Dec 1, 2022, 16:22

UPDATE Doi oameni au murit după atacul cu sabie dintr-o şcoală din Suedia. Agresorul era costumat în Darth Vader

darth vader

UPDATE 2 Trei oameni au murit din în urma atacului, dintre care un copil, un profesor şi agresorul. Acesta nu a fost perceput ca fiind periculos pentru că a intrat în şcoală costumat în Darth Vader, cu numai câteva zile înainte de Halloween.

UPDATE Poliţiştii spun că un profesor a murit după atacul cu sabie al agresorului mascat dintr-o şcoală din Trollhättan, lângă Gothenburg, cel mai mare oraş din Suedia. 2 elevi sunt internaţi în stare gravă la spital, potrivit Associated Press.

O persoană a murit după ce 4 copii şi un profesor au fost răniţi într-o şcoală din sudul Suediei de un agresor mascat, care i-a atacat cu o sabie. Suspectul ar fi fost împuşcat de poliţie, potrivit presei locale şi a fost transportat în spital în stare gravă. Cel puţin o persoană a fost rănită grav, spune un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătăţii. Potrivit unei alte surse, aceasta ar fi murit.

Oamenii legii tratează evenimentul ca pe un act terorist.

Poliţia a anunţat că atacul a avut loc în zona cafenelei şcolii Kronan, la care învaţă aproximatv 400 de elevi. Elevi au fost văzuţi fugind din clădire, scrie presa.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares