Mar 30, 2023, 04:13

ULTIMA ORĂ Barack Obama își oferă oficial susținerea pentru Hillary Clinton

obama-clinton

Președintele american îl scoate oficial pe Bernie Sanders din cursa pentru Casa Albă și își oferă susținerea pentru Hillary Clinton. Într-o înregistrare postată pe contul de youtube al lui Hillary Clinton, președintele SUA face un apel la unitatea democraților, nu înainte să asigure că s-a consultat și cu Bernie Sanders înainte să ia această decizie.

Obama a lăudat parcursul extraordinar de până acum al lui Bernie Sanders și îi dă lui meritul, pe bună dreptate, că a adus în tabără democraților un electorat proaspăt care ar putea tranșa victoria în favoarea lui Hillary. Modul în care Obama a ales să își ofere sprijinul pentru Hillary Clinton a fost cu totul neobișnuit. În locul unui mesaj de susținere, președintele american a făcut un omagiu activității lui Hillary, pe care o consideră cea mai pregătită persoană din istorie care să ocupe fotoliul de la Washington.

Hillary Clinton a ajuns la numărul suficient de delegaţi pentru a obţine învestitura democrată prezidenţială, devenind astfel prima femeie reprezentând un mare partid în cursa alegerilor prezidenţiale din Statele Unite. Fostul secretar de stat este și prima femeie dintr-un mare partid american care va candida la prezidențiale.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares