Iun 8, 2023, 02:08

ULTIMA ORĂ Dacian Cioloș își prezintă noul Guvern

Dacian_Ciolos

Prim-ministrul desemnat, Dacian Cioloș, va prezenta propunerile pentru membrii Guvernului, duminică, la ora 14,00, la Camera Deputaților, într-o conferință de presă.

„Zilele acestea am avut discuții consultative cu partidele politice. Lucrez la o echipă solidă, iar procesul de selecție a miniștrilor este în plină desfășurare. La sfârșitul acestei săptămâni intenționez să prezint lista miniștrilor, în vederea audierilor în comisiile parlamentare”, scria Cioloș într-o postare pe pagina sa Facebook.

Tot astăzi PSD va face bilanțul guvernării Ponta, care va fi prezentat după ședința Comitetului Executiv Național al formațiunii. CExN al PSD se va reuni duminică, de la ora 13,00, tot la Camera Deputaților.

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, au avut, sâmbătă, o întâlnire pe aeroportul Henri Coandă, cu premierul desemnat Dacian Cioloş, o fotografie cu cei trei oficiali fiind publicată pe contul de Twitter al Comisiei Europene. 

Juncker şi Tusk au făcut o escală la Bucureşti pentru a se întâlni cu premierul desemnat Dacian Cioloş în drumul spre Turcia, unde cei doi oficiali europeni participă la summit-ul G20 de la Ankara. Cioloș a fost numit în iunie consilier special privind securitatea alimentară internațională sub Jean Claude Junker.

Poza a fost distribuită pe contul românesc al Comisiei Europene, fiind făcută de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Comisiei Europene, Mina Andreeva. „Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa”, se arată în mesajul publicat pe rețeaua de socializare.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares