Iun 8, 2023, 01:09

ULTIMA ORĂ Sâmbăta neagră. 39 de oameni au murit în urma tragediei de la Colectiv

colectiv

Şapte persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit sâmbătă, cinci în ţară, iar doi în străinătate, în Olanda, ridicând numărul oamenilor care și-au pierdut viața la 39.

Pacientul era internat la Spitalul de Arsi, a declarat directorul medical al instituției, Cristian Nitescu. Potrivit acestuia, decesul a survenit la ora 14.50. La Spitalul de Arși din Capitală și-au mai pierdut viața alți doi pacienți în cursul dimineții de sâmbătă.

Alte 6 persoane rănite în incendiul din clubul Colectiv au murit sâmbătă, numărul celor care şi-au pierdut viaţa în tragedie ajungând astfel la 38. Doi dintre ei au murit după ce au ajuns în Olanda

Raed Arafat a declarat că doi pacienți au murit după ce a aterizat avionul, unul a murit în ambulanță, unul în spital.

Un bărbat rănit în incendiul din clubul Colectiv a murit, sâmbătă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a declarat pentru MEDIAFAX managerul unităţii sanitare, Cătălin Cîrstoiu.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), Cătălin Cîrstoiu, a spus că bărbatul care a decedat sâmbătă era în stare critică. La Spitalul Universitar este internată şi soţia acestuia, care a fost detubată recent, după ce mai multe zile a fost în stare gravă.

O echipă de medici belgieni a evaluat starea răniţilor din spitalele Capitalei şi a propus transferul în spitale din Olanda şi Blegia, într-o primă etapă, pentru 18 bolnavi, dar o familie a refuzat transferul, a declarat pentru MEDIAFAX secretarul de stat Raed Arafat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares