Mar 29, 2023, 09:15

Toate școlile din Los Angeles au fost închise după o amenințare cu bombă VIDEO

CWRr2X2VAAEwQmF

Toate școlile publice din Los Angeles au fost închise în urma a ceea ce este tratat de autoritățile din California drept o „amenințare credibilă”.

„O amenințare primită în format electronic a fost îndreptată împotriva nu uneia, ci mai multor școli din regiune” se arată într-un comunicat.

Toate autobuzele școlare au fost oprite la bază, iar cele care erau pe traseu au fost întoarse pentru a fi verificate. Părinții au fost anunțați să nu își aducă astăzi copiii la școală. Toată școlile din regiune sunt verificate la această oră.

„Nu putem risca. Am cerut ca toate școlile să fie verificate chiar astăzi”, potrivit unui oficial de rang înalt al poliției. „Elevii care au ajuns deja la școală vor rămâne cu membri ai staffului până când părinții sau aparținătorii vor putea fi contactați”, a continuat acesta, lăsând să se înțeleagă că ar fi vorba de o amenințare cu bombă.

Liga Elevilor din Los Angeles este a doua cea mai mare din Statele Unite, totalizând 640.000 de copii în cele aproape 1100 de școli.

Amenințarea este luată serios în contextul masacrului din San Bernardino(la 90 de kilometri de Los Angeles), în urma căruia și-au pierdut viața 14 oameni și alți 21 au fost răniți.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares