Iul 24, 2021, 10:59

Universitatea Harvard evacuată după o amenințare cu bombă VIDEO

Harvard

UPDATE Cele 4 clădiri au fost verificate, iar activitatea a fost reluată după ce specialiștii au decis că nu există niciun pericol. Alarma a fost falsă, potrivit unui comunicat postat pe site-ul universității.

Trupele americane de geniști inspectează cele patru clădiri din campusul din Boston al Universității Harvard. Toți elevii au fost evacuați, atât din sălile de clasă, cât și din căminele adiacente.

Amenințarea este tratată cu multe seriozitate în contextul atentatelor de la Paris, dar și după ce ISIS a reiterat amenințările asupra Statelor Unite care continuă bombardamentele asupra jihadiștilor din Siria.

Conducerea universității a anunțat că amenințarea nu a trecut și că specialiști ai Departamentului de Stat se află încă în campusul Harvard, potrivit unui comunicat.

„Așa cum mulți dintre voi știți, am primit o amenințare neconfirmată cu bombă care afectează Centrul Științific, precum și sălile Sever, Emerson și Thayer din campusul Cambridge. Clădirile au fost evacuate de trupele speciale care se află la fața locului. Intrarea în incintă a fost restricționată. O să oferim date suplimentare pe măsură ce primim informații suplimentare”, se arată în comunicat.

0 Comentarii

Shares