Feb 7, 2023, 04:25

Ultimatul pentru Ponta: Baronii PSD anunţă că demisionează dacă Dragnea pleacă din funcţie

dragnea_secretara

Baronii PSD i-au dat lui Victor Ponta un ultimatum înaintea înaintea şedinţei CEX al PSD. Mai mulţi şefi de filiale au anunţat că îşi vor da demisia dacă Liviu Dragnea este lăsat să plece din funcţia de preşedinte executiv.

Până acum au anunţat public acest lucru Paul Stănescu de la Olt, Dumitru Buzatu de la Vaslui Nicolae Bădălău de la Girgiu. „Liviu Dragnea este nevinonat. A fost o condamnare politică şi trebuie să ne asumăm toţi responsabilitatea”, a spus Stănescu.

Liviu Dragnea a declarat şi el înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, în care se discută demisia sa din funcţia de preşedinte executiv al formaţiunii, că „povestea aceasta s-a transformat într-o telenovelă” şi ar trebui să se încheie prin decizia conducerii partidului.

„Povestea asta s-a cam transformat într-o telenovelă care trebuie să se încheie astăzi, eu am spus ce am avut de spus şi acum trebuie să spună partidul”, a arătat Dragnea.

Întrebat de jurnalişti, el a comentat şi ipoteza ca, în cazul în care i se aprobă demisia, să fie invitat permanent la şedinţele de conducere ale PSD şi să se ocupe de aceleaşi lucruri de care se ocupa din funcţia de preşedinte executiv.

„Puţin probabil, nu-mi prea convine. Ce, sunt muncitor necalificat la partid?! Dincolo de glumă, nu plec din acest sediu, nu plec din partid. Voi sprijini partidul din orice fel de poziţie. Partidul o să hotărască în ce domeniu pot fi util”, a mai arătat Dragnea.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares