Mai 28, 2023, 03:16

Un african care călătorea clandestin a căzut dintr-un avion British Airways și a murit

British_Airways

Un călător clandestin a murit dupa ce a cazut dintr-un avion British Airways care venea din Johannesburg, în Africa de Sud, pe un magazin din sud-vestul Londrei, relateaza Sky News, în pagina electronica.
Un al doilea barbat, având între 25 și 30 de ani, se afla în stare grava și este internat la un spital din vestul Londrei, dupa ce a supraviețuit în mod miraculos calatoriei. El a fost descoperit în viață de personalul de pe aeroportul londonez Heathrow.
Victima a murit în timp ce avionul se pregatea de aterizare.
„Ofițerii și serviciul de ambulanță de la Londra au venit și au găsit cadavrul unui barbat pe acoperiș”, a declarat un purtător de cuvânt al firmei. „Decesul este investigat în prezent ca inexplicabil, dar primele indicii arată că acest cadavru ar putea fi al unui călător clandestin al unei linii aeriene”, a adăugat el.
„La acest moment nu exista însă dovezi care sa lege decesul de descoperirea unui călător clandestin în trenul de aterizare al unui avion pe aeroportul Heathrow, dar exista o anchetă pentru identificarea victimei și a circumstanțelor în care a decedat aceasta”, a continuat el.

Daca va fi confirmat, acesta nu va fi primul caz de calator clandestin care cade din avion în zona aeroportului Heathrow. În septembrie 2012, Jose Matada a murit dupa ce a cazut din trenul de aterizare al unui avion care venea din Angola pe un drum în Mortlake. Barbatul în vârsta de 26 de ani din Mozambic era „mort sau aproape mort” la impactul cu solul.
În iulie 2013, un presupus călător clandestin din Turcia a fost gasit înghețat în trenul de aterizare al unui avion British Airways care se deplasa de la Istanbul la Heathrow. El a murit din cauza temperaturilor de minus 60 de grade Celsius în timpul celor patru ore de zbor.

0 Comentarii

Shares