Mai 28, 2023, 16:27

Un fragment al aeronavei Malaysia Airlines, dispărută în martie 2014, ar fi fost găsit la 6000 de kilometri de Malaezia

poza cnn

Un fragment al fuselajului unui avion a fost găsit pe o plajă a Insulei La Reunion, în Oceanul Indian, în apropiere de Madagascar, autorităţile verificând posibilitatea că ar putea fi o parte a aeronavei companiei Malaysia Airlines dispărută în martie 2014.

Fragmentul de avion, care are lungimea de doi metri şi pare a fi o parte a unei aripi, a fost găsit pe o plajă din zona Saint-André, pe Insula Réunion, potrivit Mediafax.

„Este plină de melci submarini, un indiciu că a stat mult timp sub apă”, au declarat martori citaţi de ziarul Le Point.

Zborul MH370 al companiei Malaysia Airlines, dispărut în mod misterios în martie anul curent, ar fi putut vira spre sud mai devreme decât era estimat, contrar planului său de zbor, iar acest lucru ar modifica uşor zona de căutare, dar distanţa uriaşă nu poate fi explicată de specialişti.

maalezia

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines (zborul MH370) a dispărut pe 8 martie 2014, în timp ce se deplasa din Kuala Lumpur spre Beijing. La bordul avionului erau 239 de persoane, iar guvernul din Malaezia au declarat prăbuşirea un accident, iar persoanele decedate.

Fragmentul de fuselaj ar mai putea fi al unui avion prăbuşit în mai 2006 în largul insulei sau al unui Airbus A310 al compeniei Yemenia căzut în largul Arhipelagului Comore în iunie 2009, potrivit CNN

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares