Feb 4, 2023, 01:07

Un kenyan îi oferă lui Obama 50 de vaci, 70 de oi şi 30 de capre pentru fiica sa, Malia

foto Reuters

Un avocat kenyan a mărturisit că s-a îndrăgostit de Malia, fiica cea mare a preşedintelui american Barack Obama, căruia îi oferă 50 de vaci, 70 de oi şi 30 de capre pentru a accepta să i-o dea de soţie, relatează Le Nouvel Observateur, în ediţia electronică, citat de Mediafax.

„Sunt interesat de ea încă din 2008”, a recunoscut tânărul avocat kenyan Felix Kiprono (foto)  într-un interviu pentru „The Nairobian”. La acea vreme, preşedintele Obama era în campanie pentru a câştiga primul mandat la Casa Albă şi fiica sa Malia avea zece ani.

felix kiprono

„Am mărturisit acest fapt celor din familia mea şi ei sunt pregătiţi să mă ajute” pentru a strânge „darul” propus în schimbul mâinii tinerei, a precizat el.

Kiprono speră că preşedintele Obama o va lua pe fiica sa cu el în Kenya în iulie, când va efectua prima vizită în ţara de origine a tatălui său, pentru a-i face în mod direct propunerea sa.

„Îi scriu acum o scrisoare lui Obama (…). Sper că ambasada va transmite mesajul. Am avut deja mai multe contacte cu ambasadorul american”, a spus el.

„Oamenii ar putea crede că sunt interesat de banii familiei (Obama), dar nu este cazul. Dragostea mea este reală”, a dat asigurări avocatul, care intenţionează să o surprindă într-un cadru romantic.

„Pentru a-i arăta că este regina mea, îi voi prinde în păr liană şi o voi cere de soţie pe o colină din Bureti, în apropiere de ţara tatălui meu, acolo unde sunt încoronaţi liderii şi războinicii”, a dezvăluit el.

Tânărul îndrăgostit visează la o viaţă simplă alături de fiica preşedintelui american.

„Vom duce o viaţă simplă. O voi învăţa pe Malia să mulgă vaca, să prepare ugali şi mursik, la fel ca femeile kalenjin”, promite kenyanul.

0 Comentarii

Shares