Noi 30, 2022, 16:41

UNPR îşi retrage parlamentarii din grupurile PSD

dragnea si oprea

UNPR a anunţat, vineri, că parlamentarii săi vor activa de la începutul sesiunii de primăvară în grupuri separate de cele ale PSD, unde au fost incluşi până acum.

„Decizia UNPR de a avea grupuri parlamentare proprii este firească în condiţiile în care partidul nostru este al treilea partid ca mărime din actualul Legislativ, având 64 de parlamentari, dintre care 21 senatori şi 43 deputaţi. Conduita parlamentară a formaţiunii noastre va rămâne însă aceeaşi. La fel ca şi până acum, aleşii noştrii vor susţine acele proiecte legislative care corespund interesului naţional, militând pentru stabilitatea şi progresul României”, anunţă partidul lui Gabriel Oprea într-un comunicat.

UNPR anunţă şi că va analiza oferta PSD de a încheia alianţe punctuale la alegerile locale, scriind numele lui Liviu Dragnea cu majuscule: „Referitor la declaraţia dlui DRAGNEA conform căreia „Organizaţiile PSD pot incheia alianţe electorale cu UNPR şi ALDE. Alianţa cu UNPR în Parlament se păstrează” , iată punctul nostru de vedere: Am luat act de decizia luată de conducerea PSD şi vom analiza propunerea venită din partea formaţiunii social-democrate. Cert este ca UNPR este pregătită pentru confruntările electorale ale anului 2016 şi îşi propune să obţină cel putin 10% din numărul total de voturi. Avem o echipă de campanie solidă, capabilă să mobilizeze toate resursele organizaţionale şi umane ale partidului. Avem candidati redutabili, avem organizatii puternice şi aleşi locali gata să lupte pentru ca fiecare cetăţean al acestei ţări să beneficieze de securitate şi prosperitate. UNPR se asteaptă la un an plin de provocări, în care formaţiunea progresistă îşi va demonstra încă o dată seriozitatea şi se va lupta cu toate armele pentru a performa electoral.”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares