Aug 13, 2022, 04:06

UNPR, şi cu sufletul în rai. „Rămânem în alianţa cu PSD”

unpr

După ce Gabriel Oprea a anunţat la Cotroceni că UNPR va face parte din noua majoritate parlamentară care va susţine guvernul de tehnocraţi al Preşedintelui Iohannis, partidul a emis un comunicat în care anunţă că totuşi rămâne şi alături de PSD.

„UNPR este în continuare parte a alianței de centru-stânga formată de PSD și UNPR. În legătură cu propunerea de prim-ministru făcută de PSD, precizăm că am fost informați despre aceasta în cadrul coaliției. Este vorba despre un profesionist, care ar putea fi o soluție pentru funcția de șef al Executivului, dar decizia este astăzi la Președintele României. Potrivit Constituției, președintele desemnează candidatul pentru funcția de prim-ministru. Această propunere este ulterior supusă votului Parlamentului”, se arată în comunicatul UNPR.

Partidul lui Oprea susţine că ” își dorește ca varianta pe care o va propune Președintele României să fie asumată de toate partidele politice din Parlament. Aceasta este singura formulă prin care vor putea fi îndeplinite așteptările românilor și, la fel de important, singura garanție că România va avea parte în continuare de stabilitate.”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares