Iun 4, 2023, 00:52

Vestea anului pentru locuitorii Sectorului 6: Rareș Mănescu nu mai candidează la Primărie. Oferta PNL pentru București

rares m

Celebrul primar al Sectorului 6, liberalul Rareș Mănescu, nu dorește să se mai ocupe de problemele Sectorului, lăsând loc unui alt liberal să candideze la alegerile locale de anul viitor. Candidatul PNL pentru Sectorul 6 este deputatul Horia Mironescu, un apropiat al lui Mănescu. Mironescu a confirmat pentru BreakingNews24 că și-a depus deja candidatura în cadrul competiției interne în cadrul partidului pentru Primăria Sectorului 6.

Soția lui Rareș Mănescu însă, europarlamentarul Ramona Mănescu, intenționează să candideze pentru Primăria Constanța, eliberată de Radu Mazăre. Ramona Mănescu s-a transferat de altfel în luna februarie la organizația PNL Constanța, unde vechii liberali duc o luptă grea pentru a elimina din filială „moștenirea PDL”, respectiv gruparea lui Gigi Chiru.

PNL va participa la alegerile locale pentru București cu Cristian Bușoi pentru Primăria Capitalei și cu deputații Diana Tușa pentru sectorul 1, Dan Cristian Popescu pentru sectorul 2 și Ovidiu Raețchi la Sectorul 5. La sectorul 4 va candida fostul șef al PDL Neamț, Marius Rogin.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares