Mai 19, 2022, 12:58

Viaţa sub Putin: Ce se întâmplă atunci când un om critică regimul

putin kadirov

Liderul cecen, Ramzan Kadîrov, prietenul lui Vladimir Putin, nu tolerează criticile. După ce o femeie l-a mustrat pe reţelele de socializare pentru facturile mult prea mari pe care le plăteşte populaţia, liderul cecen a chemat-o alături de soţul său la televiziunea publică să se răzbune.

„R.K: Spune ce ai spus în înregistrare.
A.I. Nu am nimic de spus.
R.K: De ce? Magomed (n.r. soţul), pentru Dumnezeu, convinge-o pe soţia ta să îmi pună întrebări.
Aş vrea să îi răspund la întrebări!”, este parte din dialogul halucinant care a avut loc în direct, la televiziunea cecenă.

Mai mult, Ayshat Inaeva şi-a permis să spună despre acesta că îi place să se dea în spectacol.

„Voi fi un prost toată viaţa mea dacă am făcut vreodată ceva ca să mă dau mare”, a spus Kadîrov.

Inaeva a refuzat să răspundă provocărilor liderului cecen, deşi acesta pretindea că vrea să lămurească acuzaţiile pe care i le-a adus: şantaj şi delapidare de fonduri.

Coşmarul femeii abia începea. A fost făcută de ruşine în public şi pe plan local, de reprezentanţii în teritoriu ai lui Kadîrov. Pentru asta a fost chemată la o şedinţă extraordinară a guvernului local, dedicată „trădării sale”.

„Femeile sunt doar pe jumătate inteligente, în comparaţie cu bărbaţii. Am făcut o mare greşeală. Din cauza acţiunilor noastre am întristat inima lui Ramzan. Îţi cerem sincer, Ramzan. Iartă-ne!”, a spus un lider local.

Un alt bărbat, membru al comunităţii, a luat cuvântul din sală.

„Când înregistrarea a fost făcută public, iar femeia a fost luată, am crezut că vor arde tot ceea ce îi aparţine. Dar când s-a întors nevătămată, în viaţă şi fără o zgârietură…Inima mi s-a topit şi am simţit şi mai multă dragoste pentru Kadîrov. Ea este aici, nu poartă niciun semn al răzbunării pe ea. Ce om îndurător este, Doamne!”, a spus bărbatul.

Ramzan Kadîrov este unul dintre cei mai vechi aliaţi ai lui Putin în Rusia şi este cel care impune prin orice mijloace politica de la Kremlin în Cecenia.

0 Comentarii

Shares