Feb 7, 2023, 17:58

Vicepremierul rus, Dmitri Rogozin, s-a împușcat în picior în timpul unui antrenament VIDEO

Screenshot_120

Dmitri Rogozin, unul dintre cei mai vocali contestatari ai relației România-Statele Unite, s-a împușcat în picior în timpul unui antrenament la un poligon. Incident considerat cel puțin suspect de presa occidentală, având în vedere că vicepremierul rus este un trăgător excelent, fost militar.

Acesta a fost internat de urgență la spital. Întrebat de ce Rogozin nu a participat la ultima întâlnire a preşedintelui Putin cu membrii Cabinetului de miniştri care a avut loc săptămâna trecută, dar şi la reuniunea de sfârşit de an a Cabinetului care a avut loc luni, o sursă din cercul lui Rogozin a declarat pentru Interfax că a suferit un accident la un poligon de tir sportiv.

„Dmitri Rogozin s-a împuşcat accidental în picior şi se află acum în unul din spitalele din Moscova”, a declarat sursa, adăugând că starea de sănătate a viceprim-ministrului este stabilă.

Dmitri Rogozin este faimos pentru declaraţiile sale ostile la adresa Occidentului şi a ţărilor care contestă politica internă a Rusiei. Demnitarul rus a recunoscut cu mândrie că a luptat de partea Tiraspolului în războiul de pe Nistru din 1992.

0 Comentarii

Shares