Iun 6, 2023, 19:05

Victor Ponta duce război de gherilă împotriva lui Cioloș

ponta

Victor Ponta îl ridiculizează pe noul premier cu fiecare ocazie, duminică declarând că Cioloș are consilieri „urechiști” și că șeful Guvernului face afirmații greșite.

„Joi , in baza unor informatii gresite primite probabil de la consilierii sai „tehnocrati” ( sau urechisti?) Dl Ciolos anunta ca Programul Operational Regional e blocat!
Ma bucur ca s-a lamurit rapid ca nu era deloc asa ( noroc cu lamuririle prompte ale Comisiei Europene) si a facut precizarile necesare / sa gresesti e uman , sa perseverezi … „, a scris Ponta pe Facebook.

Acesta susține că în loc să fie informat greșit de consilierii săi, Cioloș ar fi trebuit să îl sune pe fostul ministrul al Fondurilor Europene: „Inteleg formula „politica” prin care „programul s-a deblocat in urma unei discutii cu Dna Cretu”???. Ce bine ar fi sa fie asa simplu – dar un simplu telefon la Marius Nica si se lamureau lucrurile imediat”

„E important pt Romania sa evite in viitor asemenea gafe/ dupa ce in 2012 aveam absorbtie 6% si toate programele blocate acum mergem spre 70% cu toate programele operationale , cu o capacitate administrativa radical schimbata si imbunatatita prin munca multor oameni de buna credinta! Nu degeaba in 2014 am fost locul 1 in UE la cresterea procentuala a absorbtiei de fonduri structurale! Si putem sa ramanem asa si in 2016”, a mai spus Ponta.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares