Ian 28, 2023, 19:21

Victor Ponta în ședința CEX: îl apărați pe Șova, mă apărați pe mine!

dan sova si victor ponta

În cadrul dramoletei jucate de liderii PSD la ședința CEX de la Kiseleff, Victor Ponta a dat semnalul pentru noul vot care va avea loc în Senat pentru arestarea lui Dan Șova: îl apărați pe Șova, mă apărați pe mine.

După ce au terminat de dezbătut telenovela demisiei lui Liviu Dragnea, președintele PSD Victor Ponta a abordat și subiectul Șova în cadrul ședinței. Surse participante la discuții au declarat pentru BreakingNews24 că Victor Ponta le-a spus pesediștilor în ședință că DNA face presiuni pentru arestarea lui Dan Șova pentru că de fapt încearcă să îl determine pe acesta să facă un denunț împotriva premierului, al cărui cabinet de avocatură a fost asociat cu firma sa în contractele de la Turceni și Rovinari.

După ședință, în conferința de presă, Ponta s-a arătat foarte nervos atunci când a fost chestionat pe același subiect:

”În continuare voi cere un singur lucru şi voi pune o întrebare, mai ales după cazul atât de dezbătut în ultimele zile: există vreo justificare pentru care un om nu este trimis în judecată după opt ani de zile, dar trebuie să fie arestat? Eu nu găsesc nicio justificare, decât una politică, pur politică. Or, justiţia nu trebuie să facă politică, justiţia trebuie să facă justiţie. Dacă cineva a încălcat legea după opt ani şi a fost prins, trebuie trimis în faţa judecătorilor să se apere, să fie achitat sau să fie condamnat. Să spui „nu vreau să te trimit în judecată în faţa judecătorilor, vreau să te arestez” cred că este doar un gest politic şi atunci de ce trebuie să-i cer eu ceva domnului Şova”

(credit foto bzi.ro)

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares