Oct 4, 2022, 16:54

Victor Ponta îşi anunţă retragerea?

ponta si licuriciul

Victor Ponta a declarat joi că nu mai doreşte să fie prim-ministru, nici chiar în cazul în care PSD va câştiga alegerile de anul viitor. „Eu nu mai candidez pentru funcţia de prim-ministru”, a spus Ponta, la Parlament, după o şuetă a liderilor PSD organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Valeriu Zgonea.

Întrebat dacă  va fi prim-ministru în cazul în care PSD va câştiga alegerile de anul viitor, Ponta a răspuns: „Nu, nu, nu, categoric”.

Socrul lui Victor Ponta, Ilie Sârbu, şi-a anunţat duminică retragerea din politică, după 25 de ani. El a renunţat la şefia grupului PSD de la Senat, urmând ca zilele următoare să demisioneze şi din PSD şi din Parlament, pentru a merge pe un post la Autoritatea de Audit a Curţii de Conturi.

După întâlnirea de la Parlament, Ponta a mers la DNA, unde a stat peste 90 de minute, pentru a da declaraţii în dosarul în care este învinuit pentru uz de fals şi spălare de bani.

Ponta a anunțat și seara, la RTV, că nu mai candidează la nicio funcție în PSD. Întrebat dacă va candida la Parlament pentru încă un mandat de deputat, Ponta a spus că „probabil că da”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares