Feb 7, 2023, 03:24

Victor Ponta nu mai merge în cârje şi nu mai este foarte sigur că are nevoie de operaţie

vvp

UPDATE Ponta s-a întors la sediul PSD pentru şedinţa Coaliţiei, în baston. A spus că l-a văzut medicul său la televizor fără cârje şi l-a certat.

Victor Ponta a venit, luni, la şedinţa BPN al PSD, pe picioarele sale, fără cârje, acestea fiind ţinute de aghiotantul de la SPP.  Ponta a spus că acum poate să meargă mai uşor şi a refuzat să spună dacă mai pleacă în Turcia pentru a doua operaţie pe care a anunţat-o săptămîna trecută, când susţinea că prima interevnţie chirurgicală nu a rezolvat problema pe care o are la genunchi.

„Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot să merg mai uşor”, a spus Ponta, întrebat de ziarişti în legătură cu faptul că nu mai merge în cârje. El nu a vrut să ofere explicaţii în legătură cu starea sa de sănătate şi cu posibila plecare în Turcia, pe motiv că nu are legătură cu PSD.

„Este foarte posibil să mai fac o operație la genunchi – trebuie rezolvat la menisc ce nu s-a făcut la precedenta operație. Nu e așa de grav ca data trecută, e mai simplu. Voi lipsi doar câteva zile, iar domnul Gabriel Oprea îmi va ține locul în această perioadă.”, spunea Ponta în 23 iulie.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares