Iun 2, 2023, 00:58

Victor Ponta s-a apucat din nou de baschet și refuză să îi răspundă lui Dragnea la telefon

ponta la baschet

Victor Ponta a reînceput să joace baschet, după operația pe care a suferit-o la picior în luna mai, la o clinică din Turcia. „După 7 luni de pauză „forțată” azi am fost din nou pe teren alături de colegii mei!”, a anunțat Victor Ponta.

Acesta însă, deși se simte bine și folosește timpul liber pe care îl are acum la dispoziție pentru a juca baschet și pentru a călători, nu îi răspunde în continuare la telefon lui Liviu Dragnea.

La reuniunea informală a liderilor PSD, la Turnu Măgurele, în Teleorman, Liviu Dragnea le-a relatat colegilor că l-a căutat insistent pe Victor Ponta în ultimele zile pentru a-i propune să se întoarcă în viața de partid, dar acesta nu îi răspunde.

Președintele PSD Liviu Dragnea a afirmat, joi, că l-a invitat și pe fostul premier Victor Ponta la reuniunea de la Teleorman, numai că acesta nu i-a răspuns la telefon și nu știe dacă este în țară.

„La fiecare sfârșit de an, noi ne-am întâlnit cu președinții de organizații. Este o întâlnire informală, nu are caracter oficial, nu se decide nimic, pur și simplu discuții libere despre ce s-a întâmplat în 2015”, a precizat Dragnea, întrebat în legătură cu întâlnirea informală de la Turnu Măgurele.

Întrebat dacă l-a invitat și pe Victor Ponta la această reuniune, Dragnea a spus că fostul premier nu i-a răspuns la telefon.

„L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns, nu știu dacă este în țară, dar l-am căutat și eu și mai mulți colegi. Am vrut să-l invit și astăzi la bradul de Crăciun și am vrut să-l invit și acolo. Victor a participat cu mine la toate întâlnirile informale pe care le-am făcut în ultimii cinci ani de zile, era firesc, îmi pare rău că nu a fost aici”, a adăugat Dragnea

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares