Ian 27, 2023, 22:36

Victor Ponta s-a fotografiat cu Emil Boc şi Ghiţă Mureşan. Poza face înconjurul reţelelor de socializare

facebook boc

Fostul premier a profitat de decizia FIBA Europe de a acorda României şansa de a găzdui o grupă din cadrul Campionatului European de Baschet, care va avea loc în anul 2017 pentru a publica o fotografie care a făcut deliciul internauţilor. Alături de Victor Ponta în poză apar fostul premier PDL şi primar al Clujului, Emil Boc şi cel mai titrat bachetbalist român din toate timpurile, Ghiţă Mureşan.

Fotografia lui Victor Ponta a fost însoţită de următorul mesaj:

„Chiar o zi de poveste pt cei care iubesc baschetul ( si sportul in general) in tara noastra! Azi, la Munchen, FIBA Europe a decis oficial
1. Pt prima data in istorie Romania va organiza Campionatul European Masculin , in 2017 la Cluj
2. Dupa 30 ani ( ultima data in 1987 in Grecia) echipa noastra de baieti participa iarasi la CE
Este meritul celor care muncesc de mult la acest proiect – Federatia Romana de Baschet, Primaria Cluj si Guvernul Romaniei ; dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul si iubesc Romania ( pe care ii vedeti atat de fericiti in poza)!
2017 baschetul european vine in Romania la Cluj / sunt fff fericit”, a scris fostul premier, un împătimit al baschetului.

România va găzdui o grupă de la turneul final al Campionatului European de baschet masculin din 2017 – Eurobasket 2017, a decis FIBA Europe Board, în ședința sa de sâmbătă, desfășurată la Munchen. Celelalte grupe vor fi găzduite de Finlanda, Israel și Turcia, iar faza eliminatorie va avea loc în Turcia.

Competiția este programată în perioada 31 august — 17 septembrie 2017, iar meciurile din România vor avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

La ședința de la Munchen a participat, în calitate de membru ales, și doamna Carmen Tocală, secretar de stat al MTS și președinte de onoare al FR Baschet. Candidatura României a fost susținută la Munchen de o delegație compusă din Ghiță Mureșan, singurul baschetbalist român care a evoluat în NBA, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, fostul premier Victor Ponta, Horia Păun, președintele FR Baschet, Adrian Voinescu, director International & Evenimente al federației, Mircea Cristescu, vicepreședintelele clubului U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și membru al Biroului Federal al FRB, anunță site-ul forului național.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares