Feb 4, 2023, 21:29

Victor Ponta și Liviu Dragnea pun în scenă piesa „Marea împăcare”

ponta se imbratiseaza cu dragnea

Victor Ponta sosește luni la sediul PSD după o îndelungată absență, pentru a oficializa marea împăcare cu Liviu Dragnea. Acesta a ținut să îi transmită predecesorului său mesaje de reconciliere în timp ce se afla la reuniunea CEX a PSD la Piatra Neamț, oferindu-se chiar să adere la fundația pe care fostul premier o înființează împreună cu foștii săi miniștri.

„Victor e prietenul meu. Am trecut împreună prin momente dincolo de cele de bucurie și prin momente grele când m-a ajutat, și eu l-am ajutat și vom fi în continuare împreună. Am vut multe de discutat cu el în ultimele săptămâni. Chiar înainte de emisiune am vorbit și mâine ne vedem la partid”, a declarat Liviu Dragnea duminică, la Antena 3.

Acesta a explicat că dorește să discute cu Ponta despre „mecanismele” prin care să lucreze împreună. „PSD are nevoie de Victor Ponta, a fost un premier foarte bun și un președinte de partid foarte bun”, a spus Dragnea.

În ultimele săptămâni ei doi s-au ironizat reciproc prin intermediul presei, Victor Ponta luând peste picior vacanțele petrecute de Dragnea în Brazilia, punând pe seama acestora faptul că președintele PSD nu are reacții față de acțiunile Guvernului Cioloș.

Însă, în contextul zvonurilor legate de un posibil proiect politic pe care Ponta l-ar gândi împreună cu Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu, inclusiv prin ruperea unei mase critice din PSD si alipirea la ALDE, Liviu Dragnea are toate motivele să își dorească o relație bună cu fostul premier. Acesta se bucură în interiorul PSD de o largă susținere, în continuare, și, în perspectiva nevoii de mobilizare a activului de partid pentru cele două runde de alegeri, Dragnea este nevoit să închidă acest front.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares