Mar 23, 2023, 04:09

VIDEO EXCLUSIV Cum îl bârfesc Blaga și Gorghiu pe Iohannis chiar de ziua lui

iohannis si blaga

În timp ce Klaus Iohannis se afla la vila de protocol de la Neptun pentru a sărbători la mare ziua sa de naștere, liderii PNL s-au dus și ei prin apropiere, la Constanța, unde au fost invitați de Puiu Hașotti la lansarea cărții sale despre istoria organizației locale a partidului.

Când primvicepreședintele Dan Motreanu vorbea despre PNL și despre cum au concretizat Vasile Blaga și Klaus Iohannis ridicarea partidului pe înalte culmi de succes, Blaga, așezat pe o scenă lîngă Puiu Hașotti și Alina Gorghiu, comentează la urechea lui Hașotti, fără să își dea seama că este înregistrat de instalația de sonorizare a sălii: „am concretizat mai mult eu cu Alina, mai multe decât…”. Apoi, Blaga repetă și pentru Alina Gorghiu: „Am concretizat mai mult cu tine, mai multe decât…”, și râde sugestiv. Colega sa râde și ea, spunând că ea este „periculoasă”.

Preşedintele Klaus Iohannis împlineşte, sâmbătă, 56 de ani ocazie cu care, după manifestarea intelectuală de la Constanța, liderii PNL i-au transmis”La mulţi ani”.

Întrebată dacă va participa la sărbătorirea zilei de naştere a şefului statului, Gorghiu a răspuns, citată de Mediafax: „Eu nu, dar îi urez «La mulţi ani». Astăzi este ziua domnului preşedinte, îi urez şi eu, alături de Vasile Blaga, toate cele bune”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares