Mar 28, 2023, 03:12

VIDEO Penisul lui Donald Trump, motiv de batjocură în SUA. Primăria din New York: „Nu putem permite o erecţie în parcuri, chiar dacă este una foarte mică”

statuie trump

Donald Trump devine victima propriilor sale declaraţii, cea legată de mărima propriului său penis, făcută în timpul unui discurs electoral, atrăgând asupra sa în ultimele 24 de ore o ploaie de glume şi ironii.

Grupul anarhist INDECLINE a instalat ieri în mai multe oraşe din SUA o serie de statui în mărime naturală reprezentîndu-l pe Trump în pielea goală, cu un penis minuscul şi fără testicule. De altfel anarhistii au denumit statuile „Impăratul nu are ouă” –  The Emperor Has No Balls – hashtag care a devenit viral pe Twitter, scrie The Washington Post  Autorii campaniei susţin că au dorit să îl umileascăpe Trump, pornind de la ideea că marii dictatori obişnuiesc să îşi ridice singuri statui.

Dincolo de faptul că americanii s-au distrat teribil pe seama statuilor, pe care le-au fotografiat şi filmat, şi autorităţile l-au luat peste picior pe candidatul republicanilor la Casa Albă. Poliţia din New York a ridicat statuia amplasată în Central Park, primăria oraşului emiţând un comunicat în care a arătat că „Departamentul pentru Parcuri din New York se opune categoric oricărei erecţii neautorizate în parcurile din oraş, oricît de mici ar fi aceste erecţii”.
Citeşte şi

0 Comentarii

Shares